Kringlebakkens frivillige er vores helte!

​De muliggør de mange indsatser i huset og skaber et flow af energi og nytænkning. De frivillige arbejder i alle vores indsatser – fra vuggestue til praktisk arbejde. Hver og én arbejder for en større sag – nemlig at gøre en forskel for marginaliserede mennesker. Det sætter vi stor pris på!

Som frivillig er du en ligeværdig del af husets daglige gang.

Hvert år arrangerer vi kursus samt temadage og har sociale arrangementer både for ansatte og frivillige.

Skriv endelig til os, hvis du kunne være interesseret i at blive frivillig hos os – eller tjek vores aktuelle frivillige job ud og vores Facebookside eller på Frivilligjob.dk

Aktuelt
Helt aktuelt mangler vi Kommunikationsmedarbejdere, der er passionerede omkring kommunikationens kunst, og vil bistå formidlingen af Kringlebakkens indsatser. Der skal både tages hånd om hjemmesiden her; Vi har brug for nogle der kan læse korrektur; skrive ansøgninger og klæde kvinderne på i forhold til kommunikation.

​Det er dog vigtigt at nævne at hvis du modtager offentlige ydelser, bør du være opmærksom på, at der kan gælde en række regler, når det kommer til mængden og typen af frivilligt arbejde, du må varetage. Du kan læse en fyldestgørende guide om reglerne for frivilligt arbejde, mens man modtager offentlige ydelser, her.

​Vi glæder os til at høre fra dig!